BURSA / OSMANGAZİ - Dr. Ayten Bozkaya Anaokulu

Nurdan GEZGİN - Okul Müdürü

1985 yılında Bursa´da doğdu. İlk, orta  ve lise öğrenimini Gemlik İlçesinde tamamladıktan sonra; Uludağ Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim dalındaki lisans eğitimini birincilikle bitirdi. 2006-2007 Eğitim-Öğretim Döneminde Osmangazi  İlçesi Dr. Ayten  Bozkaya  Anaokulu´nda  öğretmen olarak göreve başladı. Aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü´nde tezli yüksek lisansını 2009 yılında tamamladı.

1 Mart 2012 tarihinde aynı okulda sınavla müdür yardımcılığı kadrosuna atanmış, bu görevine devam ederken, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında Nilüfer İlçesi Gevher Hatun Anaokulu´nda kurucu müdür olarak görev almış ve kuruluşu gerçekleştirmiştir. İyi derecede İngilizce bilen okul müdürümüz, Avrupa Birliği Eğitim projesi dahil birçok eğitim projesinde, projeyi hazırlayan ve gerçekleştiren ekip içinde yer almıştır.

2014-2015 Eğitim Öğretim dönemi başında Dr. Ayten Bozkaya Anaokulu´ndaki görevine dönmüş ve halen okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Nurdan GEZGİN evli ve iki çocuk annesidir.